Forum - Beskidy i podgórze Twoim domem - Forum Beskidników - Strona Główna - Beskidy i podgórze Twoim domem - Forum Beskidników -
Zapraszamy na przeniesione forum: forum.pomoc24.net.pl - jeśli chcesz pisać dalej na tym forum to możesz uzyskać login i hasło wysyłając e-mail do administratora: mwidurek@onet.pl

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nie wiem , nie rozumiem....
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum - Beskidy i podgórze Twoim domem - Forum Beskidników - Strona Główna -> Test Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andrzej_mx

PostWysłany: Czw Sie 30, 2007 4:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj, niedobrze dzieje się w Państwie Duńskim ( w naszym nawet nie wspominam ) skoro nikt mnie nie zganił za to że w Beskid Żywiecki "wsadziłem " wspomnianą trasę - a szkoda ! Przecież to Beskid Śląski , był , jest i będzie na wieki. Very Happy Pozdrowienia dla wszystkich. : Laughing
andrzej_mx

PostWysłany: Pią Wrz 07, 2007 11:19 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No cóż ? Dalej wie wiem, dalej nie rozumiem... Z tym że wcześniej się witałem ze wszystkimi - już teraz postanowiłem się pożegnać Crying or Very sad . Dziękuję wszystkim tym których w jakikolwiek sposób zachęciłęm . Wszystkich innych przepraszam za swoją pisaninę . Miałem nadzieję że zainteresuje ona kogoś , lecz jak widzę niewiele warta była. No cóż ? Razz Bardzo pragnę za cierpliwość podziękować w szczególności Januszowi. Lecz nie tylko bo wszyscy czytając to nieme forum zasługują na szczególne słowa uznania. Z pozdrowieniem turystycznym - Andrzej. P/s. W góry , w góry miły bracie.... Very Happy
jm

PostWysłany: Pią Wrz 07, 2007 5:07 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

andrzej_mx napisał:
Bardzo pragnę za cierpliwość podziękować w szczególności Januszowi.
Z pozdrowieniem turystycznym - Andrzej. P/s. W góry , w góry miły bracie.... Very Happy

Andrzeju,
wzajmnie serdecznie Ciebie pozdrawiam.
Dziękuję za Twoje interesujące mnie wypowiedzi.
Do zobaczenia i pogadania w górach.

Z forum też Arrow
tadek

PostWysłany: Wto Lis 20, 2007 3:37 pm    Temat postu: Re: Nie wiem , nie rozumiem.... Odpowiedz z cytatem

andrzej_mx napisał:
Jestem nowym uczestnikiem tego forum - pozdrawiam wszystkich pięknie. Zastanawia mnie ukierunkowanie użytkowników tylko na Beskid Niski. Osobiście znam kilka innych Beskidów - w tym mój ukochany Żywiecki. Oraz utęskniony aczkolwiek od dawna nie widziany Sądecki. Czy są wsród nas tacy którzy mają podobne do mnie " zboczenia " ? Embarassed

Nie można widzieć Beskidów rozdzielnie - ale B.Niski ma swoją kulturową specyfikę. Tu widać historię Polski - tu najpełniej historia żyje.
To Kraków Polskich Gór.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
andrzej_mx

PostWysłany: Wto Lis 20, 2007 5:17 pm    Temat postu: Re: Nie wiem , nie rozumiem.... Odpowiedz z cytatem

tadek napisał:
andrzej_mx napisał:
Jestem nowym uczestnikiem tego forum - pozdrawiam wszystkich pięknie. Zastanawia mnie ukierunkowanie użytkowników tylko na Beskid Niski. Osobiście znam kilka innych Beskidów - w tym mój ukochany Żywiecki. Oraz utęskniony aczkolwiek od dawna nie widziany Sądecki. Czy są wsród nas tacy którzy mają podobne do mnie " zboczenia " ? Embarassed

Nie można widzieć Beskidów rozdzielnie - ale B.Niski ma swoją kulturową specyfikę. Tu widać historię Polski - tu najpełniej historia żyje.
To Kraków Polskich Gór.
Witajcie ponownie Very Happy Dzięki Ci Tadku za wypowiedź. Ja tez sądzę że Niski ma od groma zalet i śliczny jest bardzo - i dlatego właśnie staram się go " zobrazować " i chciałbym sprowokować wypowiedzi ludzi którzy tam chodzą zalety tego regionu. Sam obiecuję i zamierzam od wiosenki tam pochodzić i zobaczyć strony w których nie byłem ale i tam zajrzeć gdzie już dość dawno mnie nie widziano. I dlatego dopytuję się gdzie warto - bo pójdę i ja - być może pójdą inni ... prawda ? Bardzo chciałbym aby stało się tak właśnie na wskutek wypowiedzi ludzi którzy wiedzą o czym piszą. Very Happy A zyskać mogą tylko Ci którzy to wszystko zobaczą ! I zgadzam się co do " Krakowa " w całej rozciągłości Laughing
tadek

PostWysłany: Czw Sty 24, 2008 12:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Sam obiecuję i zamierzam od wiosenki tam pochodzić i zobaczyć strony w których nie byłem ale i tam zajrzeć gdzie już dość dawno mnie nie widziano.

Andrzeju - byle do wiosny Very Happy

Pozdrowienia Very Happy
andrzej_mx

PostWysłany: Nie Sty 27, 2008 11:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję Ci Tadku za słowa jakie napisałeś. Nie tylko wiosna można łazikować po górskich okolicach - tak i ja zaliczyłem już zimowe łazikowanie z czego zadowolony jestem bardzo . Co prawda nie w Beskidzie Niskim ale...
Wracając zaś do Niskiego - napisałem kiedyś słowa : mówiące że chciałbym aby wypowiedzieli się w temacie tras ludzie chodzących po TYCH szlakach - w zamian dostałem żądanie abym sam napisał jakie szlaki polecam ... A kto pytam się ma coś napisać o szlakach które poleca ? ten co chodzi czy ten co chciałby po nich się poruszać ? Ludzie kochani ... I szkoda tylko że słowa napisał człowiek który sam skłonił mnie do pisywania na tym forum - tak więc wolę nic nie pisać niż przepisywać jakieś przewodniki . Do pisania jeśli oczywiście ktoś zechce napisać kilka słów o szlakach - ja sobie poradzę i zapewne nie zaginę bo i wiedzę swą pogłębiam w temacie wiadomym ale ... chciałem i innych tam " zaciągnąć " - za co ich przepraszam bardzo.
tadek

PostWysłany: Sro Sty 30, 2008 4:33 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

andrzej_mx napisał:

Wracając zaś do Niskiego - napisałem kiedyś słowa : mówiące że chciałbym aby wypowiedzieli się w temacie tras ludzie chodzących po TYCH szlakach - w zamian dostałem żądanie abym sam napisał jakie szlaki polecam ... A kto pytam się ma coś napisać o szlakach które poleca ? ten co chodzi czy ten co chciałby po nich się poruszać ?

Hallo andrzeju - nie zamącaj sprawy.
Tylko Ty obiecywałeś podać swoje trasy i być na nich z grupą swoich ludzi. Very Happy
Chętnie przyłączymy się do Was jak ogłosisz termin.
O ognisku też wspominałeś Very Happy
To czekamy na Twój wstęp Arrow do wiosny.
Jak pisałeś poważnie to wycieczkę zorganizujecie.
andrzej_mx

PostWysłany: Pon Lut 04, 2008 11:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="tadek"]
andrzej_mx napisał:

Wracając zaś do Niskiego - napisałem kiedyś słowa : mówiące że chciałbym aby wypowiedzieli się w temacie tras ludzie chodzących po TYCH szlakach - w zamian dostałem żądanie abym sam napisał jakie szlaki polecam ... A kto pytam się ma coś napisać o szlakach które poleca ? ten co chodzi czy ten co chciałby po nich się poruszać ?

Hallo andrzeju - nie zamącaj sprawy.e
Tylko Ty obiecywałeś podać swoje trasy i być na nich z grupą swoich ludzi. Very Happy
Chętnie przyłączymy się do Was jak ogłosisz termin.
O ognisku też wspominałeś Very Happy
To czekamy na Twój wstęp Arrow do wiosny.
Jak pisałeś poważnie to wycieczkę zorganizujecie.[/quote
Widać nieuważnie czytujesz moje wypowiedzi skoro mojej obietnicy dotyczącej grupy ludzi się doczytałeś ... gdzieś... ( ?! ) jedno co obiecałem i dotrzymam to to że z moim psiakiem na pewno będę w Niskim tego roku. A skoro uważnym jesteś czytelnikiem to i zauważyłeś zapewne że prosiłem nie raz o propozycje tras a nie obiecywałem ( bo jeśli tak to podaj odpowiedni wątek ? ) podawać trasy jakoweś. Sam na własny użytek już mam opracowanych kilka wariantów i jeśli w końcu tajemnice swoich tras zdradzicie to i ja podam swoje a czy się ktoś do mnie podłączy ...? Najmniej na tym mi teraz zależy! . Na razie ... na tym zakończę - ok ? P/s. W każdym razie zaczyna być niemiło. Rolling Eyes
tadek

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 1:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a_ndrzeju napisałeś
Cytat:
P/s. W każdym razie zaczyna być niemiło.

Question
Cytat:
Najmniej na tym mi teraz zależy!

Takim wpisem na pewno atmosfery nie poprawisz.

Cytat:
Sam na własny użytek już mam opracowanych kilka wariantów i jeśli w końcu tajemnice swoich tras zdradzicie to i ja podam swoje a czy się ktoś do mnie podłączy ...? . Na razie ... na tym zakończę - ok ?

Ja wiem - a nie powiem - fochy stroisz jak dziecko Very Happy
andrzej_mx

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 2:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tadek napisał:
a_ndrzeju napisałeś
Cytat:
P/s. W każdym razie zaczyna być niemiło.

Question
Cytat:
Najmniej na tym mi teraz zależy!

Takim wpisem na pewno atmosfery nie poprawisz.

Cytat:
Sam na własny użytek już mam opracowanych kilka wariantów i jeśli w końcu tajemnice swoich tras zdradzicie to i ja podam swoje a czy się ktoś do mnie podłączy ...? . Na razie ... na tym zakończę - ok ?

Ja wiem - a nie powiem - fochy stroisz jak dziecko Very Happy

Ok . Ciekawe tylko że Ty akurat nic nie wniosłeś na tym forum a innych uczysz , pouczasz , dokuczasz.... Ja w każdym razie tu , w tym temacie poinformuję kiedy przyjdzie pora o swoim wypadzie w Niski a kto zechce pójdzie ze mną - także i Ty masz szanse jeśli zechcesz w klimatach zaś dziecięcych .. nie zamierzam się więcej bawić więc wybacz ale nie odpiszę Ci na ewentualny post !? Bo dzieci są takie se ... humorzaste okropicznie bardzo !. A jeszcze w korelacjach z innymi dziećmi...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum - Beskidy i podgórze Twoim domem - Forum Beskidników - Strona Główna -> Test Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: